3.4.07

Θλον όργανο

Καλά, απίθανοι οι τύποι. Λες και δεν το 'ξεραν... Λες και και πρώτη φορά γίνονται επεισόδια. Λες και 30 χρόνια τώρα, δεν γίνεται σε ένα τουλάχιστο γήπεδο της χώρας από ένα περιστατικό, βίας κάθε Κυριακή. Λες και οι αθλητικές εφημερίδες δεν τα ξέρουν. Έπεσαν από τα σύννεφα, λέει. Ο Πολύδωρος (που χέστηκε, επειδή είναι γρήγορος στα πόδια), ήταν συντετριμμένος. Απορούσε με τα γεγονότα. Εμ, βέβαια... Πλακώνει τους φοιτητές στο ξύλο (καθ' ότι εύκολος στόχος, δεν έχουν καδρόνια και Μολότοφ), και αφήνει τους "αναρχικούς", και τους "αντιεξουσιαστές", τους "κουκουλοφόρους" να κάνουν φιτίλια το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το Γιωτόπουλο που έσφαξε τόσο κόσμο, δεν του ακούμπησαν τρίχα, και πολύ καλά έκαναν, ίσως ήταν η μοναδική φορά που η Δικαιοσύνη λειτούργησε άψογα από άκρη σε άκρη. Που η Δημόσια Τάξη κατάφερε να εντοπίσει την πιο δυσεύρετη τρομοκρατική οργάνωση του Ανατολικού ημισφαιρίου, και δεν μπορούσε να συλλάβει τους παράγοντες και τους υποκινητές, αλλά ούτε καν να βρει τα κωλόπαιδα με τους σουγιάδες και τα ρόπαλα. Που το youtube βρίθει από βίντεο μίσους και βλακείας. Για αντιπαράθεση, δίνω δύο links:
- Ενός φοιτητή που συνελήφθη από την Αστυνομία χωρίς να βρεθεί κανένα στοιχείο επάνω του κρατήθηκε στην Ασφάλεια σε συνθήκες παρακράτους του '63. Όποιος θέλει, τα πιστεύει. Εμένα πάντως δε μου κάνουν και πολύ για ψέματα, μάλλον το πρόσωπο της Αστυνομίας μας είναι λίγο-πολύ γνωστό: καταστολή στο κόκκινο, πρόληψη καμία, ούτε τα στοιχειώδη δικαιώματα προς τον συλληφθέντα: Είμαι ένας από τους συλληφθέντες της 8/3/07
- Ενός ανεγκέφαλου (από τους πολλούς) που ανεβάζει βιντεάκια στο YouTube με τα κατορθώματά του, και ένας Ρώσος που τον απειλεί και τον συμπληρώνει με τους "όρους της μάχης" που ισχύουν στην πατρίδα του. Όχι, δεν έψαξα πολύ. Απλά έδωσα στο search τις λέξεις gavroi, vazeloi, mounia! Chicken Run Καμαρώστε! Αυτά είναι τα παιδιά μας, εικόνα και ομοίωση του εαυτού μας!